Att spela på livebetting

Betting på nätet är precis som betting i traditionella sammanhang – roligt, spännande och givande. För all del kan det dessutom vara ett ganska socialt spel eftersom man gärna spelar med vänner, även om man inte alltid umgås under tiden man spelar. Betting på nätet har dock en rad unika fördelar, som att man kan betta när och hur man vill och efter eget tycke och smak. Det är helt enkelt oslagbart praktiskt, men det finns också en annan fördel, och det är att man tack vare Internet kan följa matcher och andra event i direktsändning, tillsammans med andra trots att man är på olika ställen rent fysiskt. Det har i sin tur utvecklats till det som brukar kallas för livebetting, en mer actionfylld och extra spännande variant av betting.

Livebetting går som namnet antyder ut på att man bettar under en pågående match eller event istället för att betta i förväg. När man bettar i förväg, som man gör i klassisk betting, så har man god tid på sig att beräkna, planera och kalkylera sina bet. Den lyxen har man inte när man kör livebetting, vilket gör det mer utmanande, men också ibland mer lönsamt eftersom man kan få betydligt bättre odds i många fall. I praktiken utgår en bettingsajt från vissa programpunkter eller delmål, exempelvis vem som gör nästa mål i en fotbollsmatch eller vem som får flest röster i Melodifestivalen, för att strukturera upp bettingen. Det gör det lätt och enkelt att följa med, samtidigt som man sida vid sida kan avnjuta matchen eller eventet.

Livebetting

Vill du prova något annat?

Nu passar förstås inte livebetting alla, precis som att alla som gillar stötpoker inte nödvändigtvis uppskattar Texas Hold’Em, men det är väl värt att prova. I dagsläget är livebetting ännu i sin linda men för varje dag som går är det fler som provar och fler möjligheter att spela dyker sakta men säkert upp. Undersök möjligheterna hos din bettingsajt redan idag, och om de inte finns, prova gärna lyckan hos någon av de vi rekommenderar.