Bettingforum.se är skapat för att öka förståelsen och kunskapen kring betting, framförallt på nätet. Det kan vara svårt att hitta vägar och förstå hur många alternativ man har inom bettingen idag. Förr i tiden så kunde man prenumerera på speltidningar som kom ut en gång i veckan. Där kunde man skicka insändare och på så sätt kommunicera med andra bettingintresserade. Idag så kan man hitta dagsfärska, ibland timfärska rapporter om olika spelobjekt med bra spelvärde. Detta är tack vare de fantastiska forums och Communitys som finns online.

Spela för att vinna på sport

Högre omsättning ger högre vinster

Genom att fler spelare bettar på samma spel så ökar omsättningen. Om man spelar på odds så kan oddsen sjunka en del. Spelar man på stryktipset eller V75 så ökar utdelningen. Spelobjekten med fast vinstprocent, får ju ökad utdelning ju fler som spelar. Stryktipset har ungefär 60% av omsättningen som vinstutdelning. Därför är det i många fall bra att fler spelar. En annan positiv sak med att hjälpa varandra är att utbudet ökar. Om spelbolagen ser att fler börjar betta på bowling eller volleyboll så kommer de öka utbudet. Därför kan en rekare med goda tips hjälpa en hel sport att få större utbud hos spelbolagen.

Ju fler som lyckas desto bättre

Att hjälpa bettingintresserade med information är viktigt för oss. Flera av oss som jobbar med Bettingforum.se har spenderat åratal av betting i ensamhet. Utan att kunna diskutera eller få stekheta tips av andra så har vi skaffat oss mycket kunskap kring betting. Erfarenheter kring detta fick oss att starta denna sajt för att hjälpa andra. Dessutom så har vi fortfarande ett stort intresse för betting. Så för att andra ska slippa göra samma resa som oss så ger vi våra besökare denna möjlighet till information. Vår tanke är att ju fler som lyckas inom betting, desto bättre. Som vi ser det så är alla bettare medspelare, inte motståndare. Tillsammans gör vi bettingen bättre och mer spännande.